desktop
tablet
phone


Liten tjej på 11 år i Nacka söker assistent

Jag är en liten tjej som tycker om att leka och åka på utflykter med min familj. Jag behöver dig för att förflytta mig och för att träna min rörlighet och styrka. Du behöver också hjälpa mig vid på och avklädning samt med min hygien. När jag vill umgås med min familj vill jag ha ditt stöd. Jag är en mycket social tjej som gärna vill vara i centrum och tycker om att träffa nya människor. Du behövs också för att skapa jämvikt då jag ibland blir negativt påverkad av allt för mycket liv och rörelse. Jag är infektionskänsligt, så det är extra viktigt att du är noga med allmänt hygien och är icke rökare. 

På vardagarna åker jag till skolan och du följer med som min assistent. Jag är en väldigt aktiv tjej som älskar utflykter och äventyr. För mig finns det bara dåliga kläder aldrig dåliga väder. 

Kan du passa som mitt mänskliga hjälpmedel? 
  
Är du öppen och flexibel, full av energi är du intresserad av lära dig mer om en annan människa och att verkligen utvecklas i ditt jobb? Kanske är du en kvinna med egen familj, gärna med någon erfarenhet att berätta om. För att vi ska kunna förstå varandra bäst är det en fördel om du behärskar Dari/Farsi språk och svenska. Tror du att detta passar dig - sök tjänsten! Det är viktigt att du kan ställa upp och jobba extra om någon utav mina andra assistenter blir sjuka.

Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning 

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 75 %. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär