desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till en man i Solna

Jag är en man som bor i Solna. Jag bor själv men umgås mycket med min familj och släkt. Natur-och båtliv har alltid varit ett stort intresse. Det är viktigt att jag tränar mycket. Du är som min personliga assistent en förutsättning för att allt ska fungera i mitt liv. Jag har en alternativ kommunikation då jag har svårt med mitt tal. Du måste som min assistent vara tålmodig, stabil och lyhörd för mina signaler. Det är bra om du också kan och gillar att laga mat.

I tjänsten ingår också ett bemanningsansvar, där du vissa bestämda dagar varje månad ansvarar för bemanningen av tillfälliga vakanser som uppstår vid kortare sjukdomsfrånvara i ditt arbetslag. 


Jag ser gärna att du vill arbeta som assistent hos mig under en längre period.  Du kommer att få god introduktion, handledning och utbildning.

Skicka med meritförteckning och ett personlig brev där du berättar för mig varför du skulle passa som min assistent.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom en god introduktion samt ut- och fortbildning också får personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål. Balans tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal KFO-Kommunal.


Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär