desktop
tablet
phone


Ung kille i Vallentuna söker assistent, 20h/v

Jag är en ung kille på 21 år som behöver utöka mitt team av assistenter. Jag letar efter en lyhörd och lättlärd person som har bra förmågor när det kommer till att sköta det praktiska, såsom vikning av tvätt etc. Du är anpassningsbar och kan fatta egna beslut om det krävs. 

Jag behöver dig, kille eller tjej, som vill hjälpa mig i mitt dagliga liv. Jag har en CP-skada som innebär att jag behöver assistans med det mesta - som att äta, klä på mig, toalettbesök, hygien och förflyttningar. Jag behöver förstås hjälp med att laga mat och sköta mina bestyr i hemmet och så. 

Jag är en positiv lättsam person och är lätt att hänga med. Du behöver behärska svenska språket till fullo i både tal och skrift eftersom jag kommunicerar i skrift. 

Jobbet innebär att du är aktiv ibland och passiv ibland. Jag bor hemma med min mamma och pappa och mina 2 småsystrar i Vallentuna. Du kommer att befinna dig i vårt hem, därav kravet på lyhördhet och anpassningsbarhet. Du behöver vara aningens stark också och inte ha ryggproblem. Annars är det inga krångligheter… :)

Arbetstid:
20 timmar i veckan, kvällspass och nattpass med jour. 
 
Lön:
Kollektivavtal KFO- Kommunal, individuell lönesättning

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär