desktop
tablet
phone


!8 årig kille söker ny assistent med en arbetsledande roll


Hejsan!

Jag är en kille på 18 år som bor med min familj i Upplands Väsby. Jag använder mig av assistans i allt jag gör dvs i alla mina dagliga aktiviteter, både i skolan, hemma och på fritiden. Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent och tar jobbet seriöst.

Mitt absolut största intresse är musik! Just nu jobbar jag med mitt Gymnasiearbete som innebär att jag behöver stöd i att arrangera musik så det vore toppen ifall du har någon erfarenhet av det, men det är inte ett krav. Eftersom jag gillar att skapa musik i min dator så är erfarenhet av någon Digital Audio Workstation också meriterande. Jag håller även på med bi-ski (skidåkning) och RaceRunning (friidrott med löpcykel). Snart börjar sista året på gymnasiet så det är bra om du kan hjälpa mig med läxor också.
Jag tycker det skulle vara roligt om du delade några av mina intressen men oavsett om du gör det eller inte så är det viktigaste att du har en positiv attityd och vilja att förverkliga mina idéer.
Jag söker just nu även en Arbetsledare till mitt fantastiska team av assistenter, därför vill jag helst att du som söker är minst 25 år. Jag vill att du som söker till Arbetsledare ska jobba som assistent hos mig för att kunna ha en överblick av assistansen som du leder.

För att jobba som min assistent är det viktig att du är trygg i dig själv och har ett vuxet förhållningssätt när du arbetar. Det är viktigt att du är duktig på att anpassa dig till din omgivning, då det kommer att ställas olika krav på dig beroende på om vi är i skolan, på stan eller i hemmet. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och bröder som du behöver förhålla dig till när jag är hemma. Du är glad, positiv, har humor och du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att man är ordningsam och ansvarstagande.

Du som arbetar med mig är helt rökfri, men snusa är ok.

Jag kommunicerar med Bliss och kommunikationsdator – Tobii. Därför behöver du tala bra svenska och vara duktig på att uppfatta små signaler.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket personlig assistent eller som arbetsledare men det är meriterande ifall du har någon ledarskapserfarenhet. Du kommer att få bra introduktion av mina superduktiga assistenter och nuvarande arbetsledare. Grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning är självklart då mina assistenter är anställda hos Assistans i Balans.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är på 35 timmar i veckan. Främst dag och kväll, jour/väntetid förekommer några nätter i månaden. Både vardagar samt helger.
I tjänsten ingår dessutom ett arbetsledaransvar.
Tillträde
Tjänsten har sin start för introduktion snarast.

Lön
Enligt kollektivavtal Kommunal – KFO.

Ansökan
Ansökan via formuläret nedan.
Hoppas vi ses

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär