desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till pigg & glad tonårstjej - Vikariat/Natt tjänst 50%


Hej! Jag söker en varm, tålmodig och påhittig personlig assistent med tidigare erfarenhet av jobbet och som tycker (som jag) att det är det viktigaste jobbet av alla! 
  
Du kommer att assistera mig i allt jag gör i mitt liv, alla timmar på dygnet. Det innebär bland annat att du assisterar mig i min kommunikation, med min hygien, när jag tränar eller leker. För att kommunicera använder jag en kommunikationskarta, ljud eller gester. Det är därför viktigt att du har bra svenska kunskaper i både tal och skrift. Det är ett plus att du har erfarenhet av alternativ kommunikation, men inget krav. Du är tjej och du vill stanna en längre tid som min assistent. 

Jag bor med min familj i Tullinge, jag är 15 år och oftast glad och pigg. Eftersom jag är en lekfull och äventyrlig person är det viktigt att du också stämmer in på den beskrivningen. Ibland kan jag (enligt vissa) vara envis och bestämd, då är det bra att du har ett stort tålamod. 
  
  
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är ett vikariat på minst 1 år med möjlighet till eventuell förlängning. Du förväntas att jobba dag, kväll, vaken natt både vardagar och helger.
50% (20 timmar per vecka) med start omgående för introduktion. I tjänsten ingår ett arvoderat bemanningsansvar som du delar med dina kollegor.

Lön
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Ansökan
Om du är intresserad sök så snart du har möjlighet via länken nedan. bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv. Eftersom jag är minderårig behöver du ha ett utdrag ifrån belastningsregistret.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär