desktop
tablet
phone


Aktiv assistent till 13-årig kille, varannan helg med chans till en större tjänst efter sommaren 

Hej, vill du ha ett givande och spännande arbete? Då tycker jag du ska söka jobb hos mig, en 13-årig kille i Spånga, som sällan har tråkigt. Jag älskar att hitta på roliga aktiviteter som t ex att bowla, gå på bio, åka till simhallen, hänga med kompisar. Jag sitter i rullstol och behöver assistans med allt i mitt liv, så som till exempel hygien, förflyttningar, kommunikation.

För att jag ska kunna leva mitt liv behöver jag en personlig assistent vid min sida och min önskan är att du som jobbar hos mig sprider glädje omkring dig. Jag ser gärna att du har ett stort tålamod, att du är social, lugn och lekfull.

För att vara min assistent är det ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är ett plus om du även kan spanska.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, så det är viktigt att du har hög arbetsmoral och har för avsikt att stanna över en längre tid hos mig. Du kommer att få gå introduktion tillsammans med andra assistenter för att det ska bli bekvämt för både dig och mig.

Jag ser gärna att du har erfarenhet av yrket sedan tidigare samt att du är 25-45 år.

Arbetstid/Varaktighet Tjänsten är varannan helg samt extra vid behov, med chans till en större tjänst efter sommaren. 

Lön
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning. Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan

Jag vill gärna lära känna dig, hoppas du vill lära känna mig. Sök så snart du har möjlighet via formuläret nedan, bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv. Eftersom jag är minderårig behöver du ha ett utdrag ifrån belastningsregistret, detta beställer du från www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär