desktop
tablet
phone


Assistent med en arbetsledande roll sökes till pojke i Uppsala


Jag är en pojke på 7 år som behöver personlig assistans för att kunna leva mitt liv och vad det har att erbjuda. Jag är en glad pojke med en stark vilja. Jag har en medfödd hjärnmissbildning schizencefali som gör att jag har väldigt svårt med motoriken. Därför kommer jag behöva dig för att kunna göra precis dem saker som jag vill. Jag kommunicerar med hjälp av bilder och har en knapp på magen där jag får mat och medicin. Jag har även epilepsi men får väldigt få anfall.
  
Jag söker nu en assistent med en arbetsledande roll till mig team. Jag behöver dig som kan arbeta 20 timmar per vecka och även hoppa in extra vid behov. Utöver det kommer du även ha ett arbetsledaransvar som bemanningeansvar. Arbetstiden är förlagd på vardagar samt helger. Utöver detta förekommer även nattarbete (jour).
  
Jag behöver dig som talar tydlig svenska och som inte röker. Jag ser gärna att du har egenskaper som tålamod, lugn, lekfull och har känsla för service. Om du börjar arbeta hos mig kommer du ingå i ett team där det redan arbetar fler härliga assistenter, hoppas du vill bli en av oss. 
Som arbetsledare är din uppgift att samordna och arbetsleda assistentgruppen och dessutom själv arbeta som assistent hos mig. Du kommer att ha ansvar för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering och de personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Du kommer som alla nya assistenter få en god introduktion och handledning men även specifika utbildningar för att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag som arbetsledare. 

Arbetsgivare är Assistans i Balans. Du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut-och fortbildning och en god introduktion så du känner dig trygg på jobbet och utvecklas.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är på 50 % (20h/v) och innefattar dag, kväll, natt (jour) och helgpass. Du kommer utöver det ha en arbetsledande roll. Start omgående

Lön
Kollektivavtal och individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär