desktop
tablet
phone


Kvinnlig assistent 75% med delat arbetsledaransvar till tjej i söderort

Jag är en 24-årig tjej som söker dig som är positiv och proffsig till mitt fina assistent-team. Jag tror du tar ditt uppdrag på största allvar, du är ordningsam och lyhörd för mina behov. Själv är jag en person som gillar när det händer saker i mitt liv, att hänga med kompisar och hitta på en massa roliga saker. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan.

Du tål pälsdjur och att du är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Jag söker dig som vill ta ett arbetsledaransvar i min assistans tillsammans med en kollega. Som arbetsledare är din uppgift att samordna och arbetsleda assistentgruppen och dessutom själv arbeta som assistent hos mig. Du kommer då att ha ansvar för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering och de personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Som alla nya assistenter får du en god introduktion och handledning men även specifika utbildningar för att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag som arbetsledare. 
Givetvis vill jag gärna att du ska bli kvar länge i min assistans!  
 
Du kommer jobba 75% på schema, jag har assistans dygnet runt med vaken natt. Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor. Även uppdraget som arbetsledare ersätts med ett extra arvode.
 
Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses!


 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär