desktop
tablet
phone


Man i Älvsjö med ALS söker assistenter 50% med bemanningsansvar

Hej!

Jag är en 60 årig man som lever med den progressiva sjukdomen ALS. När jag fick diagnosen 2017 arbetade jag kreativt med tv-produktioner, ett mycket socialt arbete. Nu behöver jag hjälp med precis allt vilket gör att du som assistent är livsviktig för mig för att jag skall kunna leva ett självständigt liv.

Jag har precis fått trach och PEG. Av den anledningen har jag dubbelassistans dygnet runt. Det är önskvärt att du har erfarenhet av trach men inget krav.

Bor med min fru och min pudel i en lägenhet i Älvsjö och har två vuxna söner med egna liv. Jag försöker se livet från den ljusa sidan, trots min sjukdom, och använder humor som försvar i vardagen. Gillar att kolla på fotboll på teve, ta en öl med vänner, vara i skärgården och laga mat. Som min assistent stöttar du mig vid förflyttningar från säng till rullstol eller duschstol via en lyft i taket. Jag har även en mobil lyft som används när jag reser. Jag har fortfarande talförmåga, men min röst blir sämre och sämre. Jag har förutom min iPhone en Tobii-dator som jag styr med ögonen.

Jag söker dig som har humor och gillar ett socialt liv. Du gillar hundar, är helt rökfri, har körkort, behärskar svenska språket i tal och skrift. Du är ansvarstagande och har inga problem med att hjälpa mig med hushållsarbete och matlagning. Du är stresstålig, har hög arbetsmoral och är trygg i dig själv. Du behöver vara lösningsorienterad och alltid se möjligheter Du kommer att hjälpa mig med min personliga hygien och du har därför en stor känsla för personlig integritet. Jag tror du är en mogen person mellan 30 och 50 år och fysiskt och psykiskt stark.

Du kommer att få gå introduktion för det ska bli bekvämt för både dig och mig. Friskvård erbjuds också när du arbetar hos mig.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Arbetstid/Varaktighet: 20 timmar/vecka (50%) med ett arvorderat bemanningsansvar som innebär att du måste kunna hoppa in med kort varsel vid sjukdom. Du ska kunna jobba dag, kväl, natt och helg. Du ska även kunna följa med mig och min familj på resor både i och utanför Sverige.

Start omgående

Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan Ansök via ansökningsformuläret nedan.

Jag hoppas vi ses !

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär