desktop
tablet
phone


Levnadsglad kvinna söker mogen assistent 50%

Jag är en kvinna i 70-års åldern som är ensamboende i en rymlig lägenhet på Södermalm. På grund av mina funktionsnedsättningar behöver jag assistans vid måltider, påklädning, hygien och övriga vardagliga sysslor. Förflyttning sker med taklyft men du behöver ändå ha god fysik då jag gärna går ut så snart vädret tillåter. När jag ska någonstans föredrar jag att åka kommunalt och jag har en lättmanövrerad rullstol. 

Då jag ofta har besök av f.d. arbetskamrater och vänner som har med sig katt eller hund, bör du inte vara pälsallergiker. Sedvanlig skötsel av hemmet ingår och jag uppskattar ordning omkring mig.

Jag tycker om högläsning och korsordslösning så du måste behärska svenska i tal och skrift. Jag är också intresserad av djur, konst, kultur, språk och matlagning. Det är roligt om vi delar dessa intressen. Du som söker arbetet bör vara en mogen kvinna med humor, plikttrogen och ansvarsfull, kreativ och uppfinningsrik. Du måste kunna hantera en smartphone då jag ofta använder min mobil (android).

Du kommer arbeta kl 8-16 tors+fre ena veckan och kl 8-16 mån+lör+sön andra veckan. Jag uppskattar mycket om du är lite flexibel med arbetstiderna då det ibland uppstår extrapass som behöver bemannas.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket garanterar att du får kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t. ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.

Tillträde mitten av augusti.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär