desktop
tablet
phone


Vårdintresserad superhjälte sökes för heltid! (Haninge)


Letar du efter ett betydelsefullt och livsviktigt arbete med varierande arbetsuppgifter som innefattar sjukvård? Har du fötterna på jorden och hög arbetsmoral? Är du en servicemänniska som tycker om att arbeta aktivt oavsett tid på dygnet? Kan du arbeta extra vid behov och hoppa in med kort varsel?
 
Då måste du läsa vidare!
 
 
Jag är en man i 60 års åldern som bor i Vendelsömalm (Haninge) tillsammans med min fru och våra katter. För sju år sedan fick jag diagnosen ALS och jag är nu helt förlamad med endast viss rörelse i ögonen kvar. Mina två vuxna barn och min fru är viktiga för mig och de är mycket delaktiga i mitt liv. Jag är ofta trött och sover mycket men när jag orkar går jag gärna ut på promenader, sitter utomhus och solar, lyssnar på ljudbok eller tittar på film och serier.
 
Jag lever dygnet runt med assistans och söker nu en till superhjälte till mitt fantastiska team - kanske är just du den rätta för mig!
 
 
Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar kort och gott allt som ingår i mitt vardagliga liv. Jag vill bibehålla min roll som familjefar och det är viktigt för mig att dra mitt strå till stacken och hjälpa till med att ta hand om hus och trädgård. Utöver att assistera mig med vardagliga göromål så som personlig hygien och omvårdnad samt se till att mina luftvägar är fria, ingår även hushållssysslor som exempelvis städning och tvätt samt trädgårdsarbete i form av gräsklippning och snöskottning.
 
 
Kvalifikationer
Det är viktigt för mig att du är en person med hög arbetsmoral och att du tycker om att ha mycket att göra - oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet – du är otroligt viktig i mitt liv! Du måste ha gott om empati och förståelse för den tuffa situation jag och min familj befinner oss i till följd av min sjukdom. Du måste vara en ärlig, medmänsklig, ansvarsfull, varm och generös person för att passa in i vårt hem och med dina kollegor.
 
Jag vill att du är trygg i dig själv, livserfaren och mogen som person, troligtvis är du mellan 25-50år. Då jag behöver assistans med att kommunicera måste du vara bra på svenska och ha mycket tålamod då det ofta är svårt att förstå vad jag vill. Jag har dubbelbemanning dygnet runt så du måste kunna arbeta bra i grupp men även självständigt. Jag ser gärna att du inte har fysiska eller psykiska besvär då det ibland kan förekomma obekväma arbetsställningar, psykiskt påfrestande situationer samt då du måste kunna agera under stress.
 
Det viktigaste är att du är rätt person och att vi trivs med varandra så tidigare erfarenheter är inget krav då man får lära sig alla arbetsuppgifter på plats. Mitt omvårdnadsbehov är stort så det är en fördel om du är intresserad av sjukvård och omvårdnad. Innan du får arbeta på egen hand kommer du få ordentlig utbildning och individuellt anpassad introduktion i arbetet, det är mycket att lära sig och det tar tid för dig och mig att lära känna varandra så du måste kunna tänka dig att arbeta hos mig under minst 1år.
 
 
Om tjänsten
Tjänsten är på 80-90% främst dag och kvällspass, även nattpass förekommer. I tjänsten ingår arvoderat bemanningsuppdrag ca 1v per månad och vi ser gärna att du kan hoppa in extra vid sjukdom i teamet. Det finns stor möjlighet att ta extra pass vid sjukdom och ledigheter (speciellt nu då vi har extra hög sjukfrånvaro pga covid-19). Möjlighet finns till omgående start.
 
Jag har dubbelbemanning dygnet runt så du måste kunna arbeta både dag, kväll och helg samt natt – både långa pass (10-12h) och korta pass (7h). Passen har följande tider: kl 8-20, 8-15, 15-22, 20-08 och 22-08. Du kommer arbeta vardagar samt ca 2 helger per månad.
 
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans AB vilket tryggar för att du får det stöd du behöver i ditt uppdrag samt handledning och personlig arbetsledning för att du ska kunna växa i ditt arbete som personlig assistent. Individuell lönesättning tillämpas, avtal KFO-Kommunal.
 
 
 
Ansökan
Jag prioriterar din ansökan om den innehåller ett personligt brev som berättar varför du skulle passa bra ihop med mig och mitt fantastiska team samt om du har svarat på urvalsfrågorna i nästa steg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande.
 
Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.
 
Lycka till - jag hoppas att du är den rätta för mig!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär