desktop
tablet
phone


11 årig tjej i Nacka, Björknäs söker ny assistent som kan leda till en arbetsledande roll


Hej, 
Jag är en tjej på elva år som bor med min familj i Nacka, Björknäs. Jag söker dig som kan assistera mig här hemma, på min fritid, alla mina vakna timmar.
Jag ser livet från den ljusa sidan och vill även att de runtomkring mig ska göra samma sak. Jag behöver trygghet och rutiner i min vardag och behöver dig som är pedagogisk och som tycker om att arbeta efter rutiner. Jag är väldigt aktiv så du som min assistent behöver alltid vara i min närhet så jag kan vara mig själv.

Jag söker dig som har erfarenhet av flerfunktionshinder. Jag är en rörlig tjej och att hantera mig kan innebära flera lyft, därför är det bra att du är fysiskt stark. Vi ser gärna att du är under utbildning plus om du är utbildad eller utbildas inom vård/omsorg men inget krav. Viljan och styrkan är det viktigaste. 

Det är viktigt att du ser detta jobb långsiktigt då jag har behov av kontinuitet. Din roll blir som min assistent men om det fungerar bra så kan jag även erbjuda dig en arbetsledande roll längre fram då du både jobbar som assistent och arbetsledare.
Jag behöver dig i dagsläget minst fyra kvällar i vecka och varannan helg.Jag behöver assistans all vaken tid vilket också inkluderar vissa vardagsmornar (06.30-08.00). Det är även bra att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Total arbetstid för en månad kan variera mellan cirka 20 och 40 timmar.

Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion så du känner dig trygg på jobbet.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär