desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till kvinna på centrala Södermalm

Jag använder personlig assistans och behöver förstärka med ytterligare en person (en mogen kvinna). Jag behöver dig som kan arbeta extra vid behov främst under september och oktober, men även kunna hoppa in extra efter det.

För att jobba hos mig ska du kunna ta många egna beslut som kräver både mognad och inre trygghet. Eftersom jag har diabetes, MS och drabbas av epileptiska krampanfall har jag ett stort behov av medicinsk egenvård. Det innebär att du måste vara lugn och noggrann i ditt arbete. Då du dessutom ska hjälpa mig med dagliga provtagningar och injektioner bör du helst ha utbildning och/eller erfarenhet av vårdarbete. Jag har även sond som du behöver hjälpa mig med. Det är en hel del omvårdnad i hemmet och när jag orkar vill jag komma ut. Vissa vardagar är jag på daglig verksamhet eller på träning, då är du med där.

Mina funktionsnedsättningar ställer krav på att jag är aktiv och förutom att promenera i min rullstol så behöver jag hjälp med träning hemma. Då jobbet innefattar vissa förflyttningar behöver du vara fysiskt stark. För vår kommunikations skull måste du behärska svenska språket i både tal och skrift.

Du kommer att jobba mycket nära mig och därför är det viktigt att du alltid är professionell i din roll som assistent och att du kan anpassa dig efter mina behov. 
Som assistent i Assistans i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.

Arbetstider dag/kväll och vaken natt som du måste behärska.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Tillträde snarast.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär