desktop
tablet
phone


Assistent på 85% till 12 årig tjej sökes!

Hej! 
Jag är en pigg och glad 12-årig tjej som bor i centrala Nacka och som nu söker en ny assistent till mitt team. Jag gillar att göra precis allt som alla 12-åringar vill göra. Men jag behöver din assistans för att jag ska kunna göra allt det roliga, som jag gillar. Du ska hela tiden finnas vid min sida om jag behöver dig. Jag behöver till exempel assistans när jag ska hitta på roliga saker, äta och prata. Jag behöver hjälp även vid förflyttningar. Jag har hjälpmedel i form gåstol, sittskal och rullstolar. 

Jag ser gärna att du tidigare har arbetat som personlig assistent, men det är inget krav. Har du erfarenhet av sondmatning och Bliss är det bra. Det viktigaste är att du är en fantasifull person som inte tröttnar på att aktivera dig tillsammans med mig. Du ska ha tålamod och intresse av att lyssna på mig eller titta på mina tecken, bilder och symboler, som jag använder när jag pratar med dig. Fungerar det bra mellan oss, ser gärna att du stannar länge. 
Vi söker någon som:

  • Mellan 19-25år
  • Endast tjejer
  • Mycket energi, fantasi, humor och god fysik
  • Inga allergier mot djur
  • Ej rökare och helst inte snus
  • Pratar svenska obehindrat
Uppdraget går ut på att maxa livet för en tjej och göra allt som alla andra 12-åringar gör.

Tjänsten är på 34 timmar i veckan dag/kväll/natt/helg
Som assistent i Balans får kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning. 

Ladda upp CV och personligt brev i formuläret nedan. 

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär