desktop
tablet
phone


Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent och frigöra livskraft i mitt liv

Jag en kille på 24 år söker dig som tidigare arbetat som personlig assistent. På grund av mina omfattande funktionsnedsättningar behöver jag kvalificerad personlig assistans, kanske av dig? Jag har andningsstöd på natten vilket innebär att du behöver sitta vid min sida och vara min trygghet för att jag ska kunna sova gott på nätterna, du får alltså inte sova. Jag behöver dig vid min sida i allt jag gör, utan dig klarar jag mig inte. För att vi ska trivas ihop behöver du vara en person som trivs med att ha många bollar i luften, du måste ibland assistera mig med att fatta kloka beslut, ha ett sinne för detaljer och vara en trygg, mogen och ansvarstagande person med glimten i ögat. Du tycker om ordning och reda för det göra jag! Du passar alltid tiden, det är viktigt för mig då jag behöver trygghet i mitt liv. Du har lätt för att följa rutiner och ser vad som behöver göras i olika situationer, rutiner skapar också trygghet för mig. Du behöver samarbeta tillsammans med mig och mina andra assistenter för att underlätta mitt liv. Att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr, såsom att tvätta, diska, städa och handla är också viktigt eftersom jag bor i egen lägenhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig, det kan vara hemma, på landet eller någon annanstans.

Jag bor I Ekerö centrum tillsammans med min bror. Jag tycker om att vara aktiv och hitta på saker så assistera gärna mig med tips på olika roliga aktiviteter. På dagarna jobbar jag på en daglig verksamhet. Mina intressen är att bada, hälsa på kompisar, gå på bio eller besöka något museum, men tycker särskilt mycket om att bada. Jag tycker också om att bara vara hemma och bara vara. Hemma blir det ofta någon bra film eller något annat roligt. Det är en fördel om du delar några av dessa intressen med mig speciellt mitt badintresse.

Du tar dig snabbt och smidigt till mig med färjan från slagsta!

Mina krav är att du har:


  • Tidigare erfarenhet av ett kvalificerat assistentjobb
  • Lätt för att följa rutiner
  • Vara välorganiserad och strukturerad
  • Mogen och trygg person
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och tal då jag har svårt med mitt tal, du kommer att behöva kompensera mig just med min kommunikation för att jag ska kunna prata med andra.


Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning. 

Arbetstid/varaktighet
 
Två lediga tjänster med varierad arbetstid, dag, kväll, natt och helg samt extra vid behov. 

Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök via formuläret nedan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär