desktop
tablet
phone


Kombinerad tjänst som arbetsledare och personlig assistent till 28 årig kille i Huddinge

Jag är en kille på 28 år som bor med min familj i Huddinge.  Jag tycker om att lyssna på musik, gå på bio och så badar jag mycket. 

Jag söker nu en assistent med en arbetsledande roll, gärna runt 23 års ålder och uppåt, om du också har erfarenhet av autism och beteendeproblematik så är det ett stort plus. Du behöver vara skicklig i sociala sammanhang och kunna anpassa dig till mig och min omgivning då du assisterar mig. Du måste även vara i god fysisk form.

Att arbeta som personlig assistent hos mig innebär att du kommer vara med mig där jag är. Hemma i min vardag , på mina aktiviteter och på resor. 

 Som arbetsledare ska du samordna och arbetsleda assistentgruppen, men dessutom själv arbeta som assistent hos mig. Du kommer att ha ansvar för schemaläggning, arbetsmiljö, och rekrytering  samt att ha löpande kontakt med personalen 
Det är viktigt för mig att du är lugn och stabil och kan ta ansvar. Att du behärskar det svenska språket fullt ut är en förutsättning.  

Mina assistenter är anställda av Balans, vilket säkrar att du får en bra introduktion, fortlöpande handledning och mycket utbildningsmöjligheter. Alla mina assistenter får utbildning inom autismspektrat.  

Arbetstid/Varaktighet , heltid med ett rullande schema, dag/kväll/helg samt en natt i veckan

 
Lön Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär