desktop
tablet
phone


15- årig aktiv tjej söker ny assistent


Jag är en 15-årig tjej som söker dig som vill vara min assistent. Jag är aktiv och behöver en lika aktiv assistent vid min sida. Jag bor tillsammans med min familj i ett hus i Sollentuna. På dagtid går jag i skolan dit jag får skolskjuts till och från varje dag. 

Det är lätt att åka kommunalt hem till mig. Du kommer få en härlig arbetsmiljö med tillgång till trädgård där min studsmatta och gunga är.
Med mig kommer du att få åka till parken,  gå till biblioteket och åka till en bondgård på Järvafälten.
Mina intressen är att läsa böcker, se på film och hoppa på min studsmatta. Jag uppskattar om du som min assistent tar initiativ till att hitta på lite utflykter såsom att åka till Skansen eller andra utflyktsmål. 

Jag söker dig som är en kvinna/tjej, ej allergisk mot pälsdjur. Om du kan prata med tecken samt PECS är det meriterande men inget krav. Att du talar flytande svenska är ett krav så att vi kan förstå varandra samt att du har körkort

Arbetstiden är ca 9-15 timmar/ vecka, kvällar samt helger med start omgående
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion, in- och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär