desktop
tablet
phone


Rehabintresserad assistent sökes till en aktiv herre på Södermalm

Jag är en medelålders man i mina bästa år som drabbats av en förvärvad hjärnskada mitt i livet. Jag bor centralt i en stor våning på Södermalm med min underbara sambo. Vi är intresserade av kultur, konst, resor, god mat och dryck.

jag är i stort behov av assistenter som gillar att jobba med människor och som är pedagogiska och är bra på att lösa situationer.

jag är en glad man, men stroken har gjort mig blind och att halva högra sidan av arm och ben är förlamat. Mitt minne svajar en aning vilket gör att jag kan bli orolig. jag har även peg där ges min medicin, samt kateter och sitter i rullstol. jag är i behov av ständig uppsikt utav mina assistenter. 

Det är viktigt att du som assistent hjälper mig med mina rehabiliteringsövningar för att jag ska kunna återhämta mig så bra som möjligt. Jag söker rehab intresserade stjärnor till mitt nya team som stöttar upp mig med alla mina behov i vardagen samt motiverar mig till att fortsätta kämpa. Med din hjälp kan jag frigöra min livskraft och fortsätta leva ett gott liv trots mina funktionsnedsättningar.

Du erbjuds gedigna utbildningar och kontinuerlig kompetensutveckling.

Anställningen är på 75% men det finns alltid möjlighet att hoppa in extra vid sjukdom och frånvaro. Vi bemannar all frånvaro inom den befintliga assistansgruppen.

Då jag har assistans dygnet runt så måste du vara flexibel och kunna arbeta alla typer av pass.Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär