desktop
tablet
phone


Aktiv assistent till 14-årig kille 75%


Hej, vill du ha ett givande och spännande arbete? Då tycker jag du ska söka jobb hos mig, en 14-årig kille i Spånga, som sällan har tråkigt. Jag älskar att hitta på roliga aktiviteter som t ex att bowla, gå på bio, åka till simhallen, hänga med kompisar. 
För att jag ska kunna leva mitt liv behöver jag en personlig assistent vid min sida och min önskan är att du som jobbar hos mig sprider glädje omkring dig. Jag ser gärna att du har ett stort tålamod, att du är social, lugn och lekfull.
 
Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, så det är viktigt att du har hög arbetsmoral och har för avsikt att stanna över en längre tid hos mig.
Du kommer att få gå introduktion tillsammans med andra assistenter för att det ska bli bekvämt för både dig och mig.
Du börjar arbeta hos mig under en månad, så kan det sedan finnas möjlighet för dig att stanna kvar hos mig.
 
Jag tror att du har viss erfarenhet och är en mogen person gärna i 20-30 års åldern.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är 30 tim/vecka (75%). Arbetstid 7.30-15.30 vardagar samt en tjänst extra vid behov. Ange i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Lön
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.
Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan
Jag vill gärna lära känna dig, hoppas du vill lära känna mig. Sök så snart du har möjlighet via formuläret nedan, bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv. Eftersom jag är minderårig behöver du ha ett utdrag ifrån belastningsregistret, detta beställer du på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär