desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till kvinna i Kista, 25-30 timmar/vecka samt extra vid behov

Hej! 
 
Jag är en kvinna på 35 år som bor i egen lägenhet i Kista. Jag söker nu en kvinnlig personlig assistent mellan 25-45 år som kan arbeta på schema ca 25-30 timmar i veckan och bli en del av mitt härliga team av assistenter.
 
Jag är glad, social och aktiv som lever med assistans dygnet runt och gillar bland annat att bada och laga mat. Jag arbetar på en daglig verksamhet fyra dagar i veckan där jag brukar baka och arbeta med musik och teater. Min assistent är med mig på daglig verksamhet. Jag gillar även att umgås mycket med min familj och gå på promenader, gå på bio och shoppa. Du kommer få stöd av mina erfarna assistenter så vi får lära känna varandra på bästa sätt.
 
Min önskan är att du som söker tjänsten är glad och flexibel. Även att du är social, tålmodig och har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller assistans. Som min assistent ska du ska vara med mig alla tider under ett dygn och vara mitt stöd i alla situationer som omvårdnad och hjälpa mig ta hand om mitt hem. Jag söker någon som är vaccinerad mot corona.
 
Du blir anställd hos Assistans i Balans där du får god introduktion, ut- och fortbildning samt bra och tydlig arbetsledning.


Arbetstid/Varaktighet
25-30 timmar i veckan på schema, dag/kväll/journatt/helg samt extra vid behov

Lön
Individuell lönesättning. Avtal Kommunal-Fremia.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
 
Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär