desktop
tablet
phone


11-årig kille i Hagsätra söker kreativ personlig assistent på 75 %

Jag är en grabb på 11 år som lever mitt liv med personlig assistans. Jag bor i Hagsätra tillsammans med min mamma och min bror. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Som min personliga assistent är du med mig där jag befinner mig. Det kan vara på resa med min familj, badhuset eller i lekparken. Jag gillar att bada, måla, gunga och leka, det vore kul om vi delade några intressen. 
Förutom mina intressen går jag även i skolan mån-fre. Ibland kan det hända att jag inte mår så bra och då kan jag ha svårt att uttrycka vad som är fel, det är för mig viktigt att du då är lyhörd för mina signaler samt är lugn och trygg i dig själv.

Denna tjänst är delad på två ansvarsområden. Personlig assistans och personlig sammordnare. Som personlig assistent assisterar du mig i samtliga delar om min vardag. Med ditt stöd vill jag kunna leva ett liv som alla andra, ha en fungerande och meningsfull vardag. 

Som personlig samordnare har du en arbetsledande roll. Du är chef på plats och driver min assistans tillsammans med mig.  Du ansvarar bland annat för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering av nya assistenter och personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Rollen som personlig samordnare är tänkt att du ska dela med en annan kollega. Ansvaret blir lättare att hantera med en samarbetsparner! 

Jag vill att du är: tjej som behärskar svenska i tal och skrift och att du som söker jobbet ser detta som ett långsiktigt arbete och något som du vill utvecklas inom.

Du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.

Under sommaren gör jag ofta längre resor utomlands, där jag vill att du ska kunna assistera mig. I sommar kommer jag att åka utomlands i början på juni i två veckor. Sedan åker jag iväg igen i början av juli och är borta i nästan tre veckor och då önskar jag att du kan följa med.

Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig!

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning och du kommer att ha ett nära samarbete med en rådgivare på Balans.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Arbetstid/Varaktighet:
Ca 30 timmar i veckan dagar och kvällar, både vardagar och helger med start för introduktion omgående.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär