desktop
tablet
phone


Personlig assistent och arbetsledare till en aktiv tonåring; 30-75%

Hej,

Jag söker dig som vill göra skillnad genom att assistera mig, en 15-årig aktiv tjej i Nacka/Stockholmsområdet!
Jag lever med en CP-skada och sitter i rullstol. Som min personliga assistent bidrar du till att jag kan leva som alla andra. Du kommer att möjliggöra för mig att ha ett delaktigt och aktivt liv! Jag är din arbetsplats och behöver din assistans i allt jag gör, vart jag än är: hemma med min familj, på kompisträff med mina vänner, på skolan, på korttidshem, på utflykt, på sommarläger, på paraträning, i simhallen …. 

Tjänsten

Du är både min personliga assistent och arbetsledare i min assistans. Som assistent assisterar mig i min kommunikation (jag pratar via en talplatta), att äta, med allt kring hygien, förflyttningar mellan alla mina hjälpmedel och platser, min dagliga nödvändiga stretch (jag är spastisk), i min träning och ibland med att vara den trygga, lugna pelaren jag behöver för att hantera låsningar jag hamnar i på grund av mina funktionsnedsättningar.
Du måste ha humor, vara påhittig och ha hög arbetsmoral!

Som arbetsledare är du chef på plats och har du övergripande anvar för assistansens kvalitet, administrativt ansvar  samt ansvar som rör personalfrågor. I uppgifterna ingår bl.a ekonomi, rekrytering av nya personliga assistenter och arbetsmiljöarbete. Du arbetar aktivt med att leda och utveckla dina kollegor. 

Vem du är


- Är kvinna
- Är lyhörd och ansvarig, glädjs av att utveckla andra och är villig att tillsammans göra skillnad med mig!
- Har humor, positiv livsinställning och attityd
- Har ett proffsigt förhållningssätt, arbetsmoral och håller tider
- Är ung i sinnet för att assistera mig som tonåring 
- Pratar flytande svenska för att assistera mig i min kommunikation
- Bor i Stockholms område och kan ta dig till olika platser
- Det är ett bonus (men inget krav) om du har erfarenhet av personlig assistans i någon annans hem/familj.
- Om du dessutom gillar att träna, vara ute i naturen, hitta på aktiviteter och ha kul med kompisar, så har du hittat rätt!
 
Du ingår i ett glatt och professionellt assistentteam, och jobbar enligt schema.
Du får grundlig introduktion och kontinuerlig handledning och fortbildning. 
 

Anställning 
Tjänstgöring 30-70% enligt överenskommelse. Arbetspass fördelade på dag, kväll och helg enligt upprättat schema. Indivuell lönesättning enligt kollektivavtal. Friskvård. Utvecklingsmöjligheter i form av utbildningar och utökat ansvarsområde.  
 


Låter det som något för dig?
Hör av dig omgående!

OBS: för att arbeta med barn måste du ha utdrag ur polisens belastningsregister: beställ det redan nu! på www.polisen.se sök på LSS.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär