desktop
tablet
phone


Glad 2-årig kille söker vaken nattassistent OMGÅENDE!


Hej! 


Jag heter Ture och är två år gammal. Jag har gjort en operation i halsen som gör att jag behöver hjälp på natten. Kanske av just dig? Du som vill vara min assistent lyssnar på min andning när jag sover, ger mig inhalationer och håller mina luftvägar fria efter behov. Jag är van att sova med mamma eller pappa så de ligger ofta bredvid. 

 

På dagarna är jag aktiv och tycker bland annat om att springa omkring och utforska världen, lyssna på musik och läsa böcker. Även om jag mest kommer att sova medan du jobbar så hoppas jag att vi kommer trivas tillsammans om jag är vaken.

 

Om tjänsten

Arbetet innefattar hemsjukvård med trakeostomi i närheten av Globen. Du behöver inga förkunskaper utan får utbildning på Karolinska sjukhuset. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men viktigast är rätt inställning och personlighet.

 

Vem är du? 

Du som söker tjänsten tycker om barn och vill vara en trygg punkt i vår familj. Du är ansvarsfull och noggrann och trivs med att jobba natt. Du tar hand om mig när jag sover och om jag vaknar, och ger mig sömnen jag behöver så att jag orkar busa hela dagarna. Du arbetar främst i ett sovrum och behöver god syn. 

 

Du är rökfri, covidvaccinerad och använder inte parfym när du jobbar med mig.

Jag söker även assistenter dagtid, se här: https://www.assistansibalans.se/lediga-tjanster/?id=123706

När man jobbar med barn under 18 år behöver man ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna i tid på www.polisen.se  - sök på LSS.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär