desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till Järfälla (timanställning/extra vid behov)

Jag är en kvinna  som bor i Järfälla och lever tillsammans med min man och mina två barn. På grund av min funktionsnedsättning behöver jag assistans med allt från min personliga hygien till andra sysslor i och utanför hemmet, exempelvis hemsysslor så som att tvätta, städa och laga mat. Du kommer även att vara med mig utanför hemmet som på resor, bassängträning och diverse olika ärenden vilket gör att du behöver ha god fysik. Du kan behöva assistera mig vid förflyttningar på ställen som inte är tillgängliga.

Nu behöver jag förstärkning i mitt liv med ytterligare en personlig assistent som har möjlighet att arbeta extra vid ordinarie assistents sjukdom, ledighet m.m. Framöver kan det bli aktuellt med en fast "schemarad". Några viktiga egenskaper jag söker är noggrannhet, kunna vara flexibel, pålitlighet, energisk och positiv. Du är öppen, ödmjuk och intresserad av att lära nytt. Du är en mogen rökfri kvinna med livserfarenhet. När vi arbetar ihop är det viktigt att du kan sätta dina egna behov åt sidan. 

Med Assistans i Balans som arbetsgivare är du garanterad stöd, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning så att du kan agera professionellt, vara trygg och själv utvecklas i ett spännande jobb.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-SKAF.

Arbetstid 
Tjänsten är för extra vid behov. Du kommer arbeta dagar, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse.


Ansökan 
Sök via länken, bifoga gärna en bild.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär