desktop
tablet
phone


37-årig söderböna söker kvinnlig assistent, 50-70%


SÖDERBÖNA , 37 år och söker kvinnlig assistent på schemalagda dygnspass ca 50-70%,  det är sovande jour 5,5 tim men du sover lugnt om natten och kan gå vidare till annat på morgonen.
Jag söker även dig som kan hoppa in vid ledigheter, sjukdom etc.
 
Jag gillar sociala, stabila assistenter mellan 25-45 år, med varmt hjärta och båda fötterna på jorden och som inte är rädda för att hugga i och lära dig nytt! Jag har ett trevligt ass-gäng som hjälps åt. Bor på Söder , nära till  röda och gröna t-banan samt p-tåg och bussar.
Jag är en trevlig tjej med huvudet på skaft men lever i en opraktisk kropp, behöver en hel del assistans, inga tunga lyft men du måste vara stark i  kropp och knopp. Mitt talhandikapp kräver en utomordentlig svenska i tal och skrift, då jag använder tekniska hjälpmedel. Roligt om du har ett intresse för vad en dator kan åstadkomma. På grund av arbetets art söker jag endast kvinnliga assistenter.
Mina intressen är film,främst på bio, serier, gå på TV inspelningar, träffa kompisar, lyssna på ljudböcker mm.

Kommunikation och vår personkemi är det mest centrala i jobbet, resten kan man lätt lära sig. Har du inte erfarenhet som personlig assistent så kan du lätt lära dig jobbet.

Du får inte vara rökare och jag är allergisk mot katter. Jag vill att du är covid vaccinerad.

Tillträde
Tjänsten har sin start för introduktion snarast.


Lön
Enligt kollektivavtal Kommunal – Fremia.


Ansökan
Ansökan via formuläret nedan.

Jag hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär