desktop
tablet
phone


Glad, positiv och aktiv 20-årig kille, söker personlig assistent


Hejsan!

Jag är en kille på 20 år som bor med min familj i Upplands Väsby. Jag använder mig av assistans i allt jag gör dvs i alla mina dagliga aktiviteter, hemma och på fritiden. Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent och tar jobbet seriöst.

Mitt absolut största intresse är musik! Eftersom jag gillar att komponera och skapa musik i min dator så är erfarenhet av MuseScore och någon Digital Audio Workstation, t.ex. Logic meriterande. Jag håller även på med bi-ski (skidåkning), RaceRunning (friidrott med löpcykel) och gillar att vara ute i naturen på min fritid.
Jag tycker det skulle vara roligt om du delade några av mina intressen men oavsett om du gör det eller inte så är det viktigaste att du har en positiv attityd och vilja att förverkliga mina idéer.

Vi söker dig som:

  • Är trygg i dig själv
  • Är duktig på att anpassa dig till din omgivning
      • då det kommer att ställas olika krav på dig beroende på om vi är i skolan, på stan eller i hemmet
  • Är glad, positiv, har humor
  • Kan ta egna initiativ
  • Gillar att samarbeta och kan jobba i team med mina övriga assistenter

Du som arbetar med mig är helt rökfri, men snusa är ok.
Jag kommunicerar med Bliss och kommunikationsdator – Tobii. Därför behöver du tala bra svenska och vara duktig på att uppfatta små signaler.
Vi ser helst att du är vaccinerad mot Covid-19.
Jag är mest bekväm med killar i mitt team.
Du får gärna ha erfarenhet av yrket personlig assistent, elevassistent eller liknande, men det är inte ett krav. Du kommer att få bra introduktion av mina superduktiga assistenter och arbetsledare. Grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning är självklart då mina assistenter är anställda hos Assistans i Balans.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är halvtid, men med möjlighet till heltid. Främst dag och kväll, jour/väntetid förekommer några nätter i månaden. Både vardagar samt helger.

Tillträde
Tjänsten har sin start för introduktion snarast.

Lön
Enligt kollektivavtal Kommunal – KFO.

Ansökan
Ansökan via formuläret nedan.
Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär