desktop
tablet
phone


Jag och mitt lojala lilla team söker en medarbetare till! 50% + extrapass vid önskemål

Jag är en glad tjej på 30 + som bor i Landskrona. Jag har personlig assistans dygnet runt och jag behöver en medarbetare till i mitt lilla team

Jag är som sagt en glad och positiv tjej som bor i egen lägenhet som är vackert belägen i centrala Landskrona. Jag gillar att ha sällskap och vill vara med i det du pratar om och gör som min assistent. Ibland vill jag hålla på med mitt, men då tycker jag mycket om att du är delaktig – pratar med mig om det jag gör och håller mig sällskap på ett aktivt sätt.
Mina främsta intressen är musik, film och jag älskar att åka båt! Helst tura med färjan.

Mitt team är litet, lojalt och har ett stort stort hjärta. Nästan alla har jobbat med mig i många år och vi trivs otroligt bra tillsammans. Alla i teamet är lika viktiga och bidrar på olika sätt. Röd tråd för alla mina medarbetare är att de är prestigelösa, genuina och att de kommer till mig med glädje och glöd för yrket. Generositet är också något alla mina assistenter bidrar med genom att vara solidariska, flexibla och kamratliga och på det sättet har vi tillsammans skapat världens bästa arbetsplats.

Vem är du? För mig är det oerhört viktigt att du inte bara passar bra ihop med mig, utan även resten av gänget. För att vi ska ha det toppen ihop tror jag att du är man eller kvinna som fyllt 35. Du gillar och är duktig på att laga "riktig" mat. Du bor i Landskrona eller i närheten och känner att det jag skriver om mig och mitt team passar bra in på dig. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med personer som har funktionsvariation eller speciella behov tidigare. I synnerhet plus om du har erfarenhet av epilepsi.

Om tjänsten: Tjänsten är om 50% på fast schemarad och möjlighet att jobba extra. I vissa arbetspass ingår natt och då är det väntetid (f.d sovande jour) enligt Försäkringskassans beslut, som gäller.
Du blir anställd av Assistans i Balans, som givetvis är kollektivt anslutna, följer alla lagar och regler samt tillämpar individuell lönesättning.

Jag ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär