desktop
tablet
phone


Ansvarstagande och lugn assistent, sökes till kvinna i Haninge, 75%


Hej,

Som personlig assistent till mig, är din uppgift att assistera mig med samtliga behov som uppkommer i vardagen, exempelvis förflyttning, personlig hygien och sondmatning.

Du kommer att använda bland annat förflyttningshjälpmedel, hostmaskin, slemsug, och inhalator. Jag har precis fått track. Av den anledningen har jag dubbelassistans dygnet runt. Det är önskvärt att du har erfarenhet av track men inget krav.


Är du ansvarstagande, lyhörd, lugn och dessutom besitter ett stort tålamod, då tycker jag att du ska söka jobbet hos mig.

För att underlätta kommunikationen behöver du ha god förståelse i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har körkort.


För att du ska kunna arbeta hos mig är det ett krav att du har erfarenhet av vård och omsorg, har god svenska i tal och skrift.


Det finns hund och katt i hemmet. För att kunna arbeta hos mig kan du inte vara allergisk mot pälsdjur.


Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket garanterar att du får en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.
 
Arbetet innefattar hemsjukvård med trakeostomi. Du behöver inga förkunskaper utan får utbildning. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men viktigast är rätt inställning och personlighet.

Arbetstiderna innefattar 12-timmars pass 07.45-19.45. Det förekommer även vakennatt vid uppkomna vakanser på grund av sjukdom eller ledighet hos dina kollegor.


Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär