desktop
tablet
phone


Glad 14-årig tjej på Värmdö behöver en till personlig assistent

Jag är en pigg och glad tjej på 14 år med ett stort rörelsehinder.
Jag bor tillsammans med min familj i Gustavsberg i Nacka/värmdö.
Jag är en smart, snabbtänkt och lekfull tjej som gillar när det händer mycket. Nu behöver vi utöka vårt team och söker en personlig assistent som är motiverad, lyhörd, glad och lekfull, som kan vara mitt stöd i vardagen, i skolan, hemmet och även i aktiviteter på fritiden.

Vi söker dig som kan hoppa in extra men även med möjlighet till fasta pass. 
Eftersom vi reser mycket speciellt under sommaren, så behöver vi dig som är pigg på att resa med oss. Detta innebär förstås att chans till mycket jobb under sommaren varje år finns!

Du skall fungera som en ”hjälpmotor” för att jag ska få stimulans, motivation och struktur under dagarna /kvällarna. Alternativ kommunikation är i fokus för mig, och du som assistent kommer få möjlighet att vara med i utvecklingen av det arbetet. Träning är en del av min vardag och arbetet innebär en del lyft, och förflyttningar mellan olika hjälpmedel. Så det är av vikt att du inte är rädd för att ta i fysiskt när det behövs.
Erfarenhet av alternativ kommunikation (bliss eller Tobii) även erfarenhet av konduktiv pedagogik är meriterande, men inget krav.
Det största värdet sätter vi på att intresse och engagemang finns. Personlig lämplighet är avgörande. Vill du vara den som stödjer och hjälper mig till ett aktivt liv som andra 14 åringar? Då är du den vi söker.
Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.
Lön: Individuell lönesättning.
Avtal KFO.
Ansökan: Låter det här som ett jobb som passar dig? Berätta vem du är och vad du har gjort och sök via formuläret nedan.

Intervjuer sker löpande och anställning sker omgående så skicka din ansökan redan idag!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär