desktop
tablet
phone


Är du en tålmodig och påhittig personlig assistent? Sök då jobbet i Tullinge, 37 tim/v.

Jag är på jakt efter dig som är varm, tålmodig och påhittig med tidigare erfarenhet av yrket.
  
Du kommer att assistera mig i allt jag gör i mitt liv, alla timmar på dygnet. Det innebär bland annat att du assisterar mig i min kommunikation, med min hygien, när jag tränar eller leker. För att kommunicera använder jag en kommunikationskarta, ljud eller gester. Det är därför viktigt att du har bra svenska kunskaper i både tal och skrift. Det är ett plus att du har erfarenhet av alternativ kommunikation, men inget krav. Du är tjej och du vill stanna en längre tid som min assistent. 

Jag bor med min familj i Tullinge, jag är 16 år och oftast glad och pigg. Eftersom jag är en lekfull och äventyrlig person är det viktigt att du också stämmer in på den beskrivningen. Ibland kan jag vara envis och bestämd, då är det bra att du har ett stort tålamod. 
  
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är 92% (37 timmar per vecka) med start omgående för introduktion. Du förväntas att jobba dag, kväll, och helger. Vaken natt kan före komma. I tjänsten ingår ett arvoderat bemanningsansvar som du delar med dina kollegor.

Lön
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan. Start omgående 

OBS: för att arbeta med barn måste du ha utdrag ur polisens belastningsregister: beställ det i tid på www.polisen.se sök på LSS.v

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär