desktop
tablet
phone


Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och sök !

Jag söker dig som vill vara en god ambassadör för yrket personlig assistent och som vill bidra till att jag kan leva som alla andra. Mitt mål är att jag tillsammans med dig ska visa världen att man trots stora funktionsnedsättningar kan leva ett liv som andra, med assistans så klart!

Jag är en 25-årig Huddingekille som precis flyttat hemifrån. På fritiden hittar jag på något med en kompis eller hänger i min musikstudio. Ett av mina stora intressen är nämligen musik, jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Jag reser en del, ibland till varmare länder.  Pga. mina funktionsnedsättningar händer det tyvärr att jag inte mår så bra av olika skäl, och då måste du som assistent kunna vara trygg och lugn för att jag ska kunna må bra igen.

Vid vissa tillfällen har jag svårt att förmedla hur jag mår, då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år. Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag!

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Att komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor och vi lär känna varandra tar minst ett år.

Du måste vara öppen för nya saker om vi ska samarbeta, då kan jag garantera att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa. Humor måste du ha och du behöver vara påhittig. I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 22-35 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett krav. 
OBS: för att jag ska kunna delta i samhället, måste du även ha Vaccinpass, precis som jag har det.

Du får grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning då mina assistenter är anställda i Assistans i Balans. 

Låter det som något för dig?

Hoppas att just du och jag ses!

Arbetstid/Varaktighet
30 timmar/veckan 75%. Dag, kvällar, natt & helg.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Ansökan sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär