desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till 19 årig kille i Huddinge


Jag är en kille som behöver personlig assistans för att kunna leva mitt liv och vad det har att erbjuda. Jag lever tillsammans med mina föräldrar som är skilda så mitt hem är på två olika platser och där kommer du att vara, båda i Huddinge. Jag gillar att bada, lyssna på musik, spela teater och åka på spännande utflykter. Jag kommunicerar inte verbalt men kan visa i många fall vad jag vill. 

Jag söker nu en assistent till mitt team. Jag har behov av dig som kan arbeta varannan söndag, ca 20 timmar per månad förlagt dagtid. Jag behöver även att du kan hoppa in och hjälpa till mer vid behov och vid lov, då kan det även förekomma eftermiddag/kväll och natt. Jag ser gärna att du har egenskaper som tålamod, att du är social, lugn, lekfull och har känsla för service. Om du börjar arbeta hos mig kommer du ingå i ett team där det redan arbetar fler härliga assistenter, hoppas du vill bli en av oss. 

Du kommer att få gå introduktion tillsammans med andra assistenter för det ska bli bekvämt för både dig och mig. Friskvård erbjuds också när du arbetar hos mig.  

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är varannan onsdagkväll, en söndagdag i månaden samt extra vid behov.
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan. 


Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär