desktop
tablet
phone


Glad 2-årig kille söker personlig samordnare


Hej!
Jag heter Ture och är två år gammal. Jag letar efter en glad assistent med mycket spring i benen, som vill vara med mig när jag utforskar världen. Jag föddes väldigt tidigt och har trångt i halsen efter att ha legat i respirator. Därför har jag nyligen gjort en operation som gör att jag andas både genom munnen och genom en ventil i halsgropen. Du som vill vara min assistent hjälper mig och mina föräldrar och ser till att ventilen fungerar, ger mig inhalationer och suger bort slem vid behov. Du ger mig möjligheten att leva mitt liv så att jag får fortsätta leka, läsa, och busa från morgon till kväll.

Om tjänsten
Arbetet innefattar hemsjukvård med trakeostomi i närheten av Globen. Du behöver inga förkunskaper utan får utbildning på Karolinska sjukhuset. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men viktigast är rätt inställning och personlighet. Arbetet innefattar dag, kväll och vaken natt.

Denna tjänst är delad på två ansvarsområden. Personlig assistans och personlig samordnare. Som personlig assistent assisterar du mig i samtliga delar i min vardag. Som personlig samordnare har du en arbetsledande roll. Du är chef på plats och driver min assistans tillsammans med mig. Du ansvarar bland annat för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering av nya assistenter och personalfrågor som kan uppstå i arbetsgruppen. Du behöver vara strukturerad och ha vana av att arbetsleda och samordna arbetsgrupper. Social kompetens är viktig och gärna erfarenhet från Personlig assistans sedan tidigare.
 
Vem är du?
Du som söker tjänsten tycker om barn och vill vara en trygg person som jag alltid kan lita på. Du trivs med varierande dagar där du hänger med på mina äventyr och ansvarar för min andning under tiden. Du gillar både när det är full fart och när vi behöver lugn och ro för oss själva.

Dina arbetsdagar kan vara både inne och ute och du får gärna gilla djur och natur. En del av tiden är du tillsammans med mig på förskolan.
Du är rökfri, covidvaccinerad och använder inte parfym när du jobbar med oss.

När man jobbar med barn under 18 år behöver man ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna i tid på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/- sök på LSS.
 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär