desktop
tablet
phone


Personlig Assistent som trivs i naturen - extra vid behov


Vi söker en assistent som vill jobba hos Anna och som kan hoppa in vid behov. Just nu behövs extra mycket hjälp i samband med att en assistent är halvtidssjukskriven.
 
Anna är 30 år, bor i Enskede och behöver stöd med det mesta i vardagen, framförallt med att organisera sin tillvaro och att kommunicera med sin omgivning. Hon behöver lugn och förutsägbarhet för att må bra, och för att inte ”stanna upp” i det hon gör.
 
De fast anställda assistenterna jobbar på fast schema, med 12-timmarspass och dygnspass med sovandejour, så de pass som behöver täckas upp är oftast lika långa. Hela arbetsgruppen träffas regelbundet på personalmöten och vid handledning.
 
Anna trivs i naturen. Hon är van vid att gå långa promenader både i skog och närområdet runt Enskede. Hon trivs också med olika typer av skapande verksamhet, exempelvis med att måla. Några dagar i veckan promenerar hon tillsammans med assistenten till sin ateljé. Där finns utrymme att som Annas assistent få vara med och bygga upp och utveckla en stimulerande och kreativ sysselsättning åt henne.
 
Vi söker dig som är positiv, trygg, nyfiken och har respekt för människors olikheter. Du är omtänksam, tålmodig och intresserad av att söka förhållningssätt som fungerar i dialog med arbetskamrater och andra runt Anna.
 
Om du är intresserad av natur och miljö, gillar att vara ute och gå, av odling, musik, hantverk eller annan konstnärlig verksamhet blir vi extra intresserade. Körkort är en fördel.
 
Vi vill att du är kvinna och rökfri, och inte allergisk mot katt.
 
Du kommer att vara anställd av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån Annas behov.
 
Omfattning: Extra vid behov, just nu ca 20 timmar per vecka
  Tillträde:  så snart som möjligt

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär