desktop
tablet
phone


Skarp hjärna och stort hjärta! Vällingby , minst 60%

Jag söker assistenter till min fantastiska assistentgrupp!

Du är rätt person på rätt plats, med inre trygghet och en stor aptit på livet. Personlig utveckling och en förmåga att se mig och bidra till min goda livskvalitet är något du värdesätter. Du kan se möjligheten i en utmaning och att det är värt att gå igenom den för att växa som människa.
Jag är en glad tjej med full närvaro som gillar när det händer grejer. Mina assistenter är mina inspiratörer, mina omvärldstolkar som ger mig trygga ramar och min möjlighet att växa. Bor gör jag i Vällingby, om dagarna går jag på daglig verksamhet och min fritid fyller jag med lek både ute och inne, spel, musik och bus. Rutiner i stort och smått är nödvändiga för att jag ska kunna leva här och nu utan oro.

Önskelistan på erfarenheter hos nya assistenter är lång, men det mesta går att lära sig i jobbet, och det är lätt med en god grundinställning – autism, utvecklingsstörning, lågaffektivt bemötande, TAKK eller annan ordlös kommunikation, oönskade beteende, tydliggörande pedagogik är viktigt att kunna men att vara lösningsfokuserad och kvicktänkt, kunna vara förutsägbar och konsekvent kommer vara din superkraft.

Tjänsten är förlagd på dag, kväll och natt (sovandejour), vardagar och  helger, enligt fast rullande schema. Tjänstens omfattning är 75% eller mer enligt överenskommelse. Mina assistenter är min trygghet och jag bygger en personlig relation med var och en, det är en energikrävande process som tar tid och därför kan du bara gå in i detta om du är redo att satsa långsiktigt. Jag har kompetenta assistenter utvalda speciellt för mig, blir någon sjuk täcker vi upp för varandra då tillfälliga vikarier inte är ett alternativ. 

Som personlig assistent i Balans utbildas du kontinuerligt och utvecklas i din roll. Är du rätt person kan ditt uppdrag utökas med rollen som Personlig samordnare som innebär att du förutom dina uppgifter som personlig assistent även agerar arbetsledande. 

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Välkommen in med din ansökan!:)

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär