desktop
tablet
phone


Assistent till ung man i Huddinge; 75%

Tja!
 
Jag är en aktiv 25-årig kille som bor i Huddinge Centrum. 
Jag har ett gäng fanstastiska assistenter vid  min sida som hjälper mig leva ett liv som alla andra. Till vardags har jag mycket nytta och glädje av mina datorer som jag använder framförallt för min kommunikation och även för studier och spel.
 
Mina största intressen förutom datorn är löpsporten FrameRunning som jag tränar och tävlar i. På vintern åker jag dessutom skidor, så kallad Biskii. Ibland reser jag iväg, inom och utanför Sveriges gränser - då följer mina assistenter med mig. Jag är väldigt aktiv men har inte heller något emot lugna hemmadagar. 
 
Om tjänsten

Tjänstens omfattning är ca 75% fördelat på dag-, kväll- och helgpass enligt rullande schema. 

När du kliver in är du en en assistent som har båda fötterna på jorden, är trygg i sig själv och är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du känner yrkesstolthet för ditt uppdrag som personlig assistent och ser det som ett långsiktigt samarbete. Då kommer du att passa perfekt in i mitt härliga assistentgäng och vi alla kommer ha kul på jobbet. 
Det är ett krav att du tidigare har arbetat som personlig assistent eller inom vården då du söker till mig. En fördel är om du har erfarenhet av alternativ kommunikation (BLISS) och sondmat med knapp/PEG.
  
Obs! En viktigt förutsättning är att du behärskar svenska språket i tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och mellan 25 till 40 år. 


Arbetstid/Varaktighet
 
Tillsvidare 75 % 

Lön
Timlön, Individuell lönesättning. Vi följer kollektivavtal Fremia. 
 

Ansökan

Sker via formuläret nedan.

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär