desktop
tablet
phone


13-årig kille i Enskede söker en stark personlig assistent som är redo för äventyr


Hej!
 
Jag är en glad kille på 13 år som på fritiden tycker jag om att bada, lyssna och spela musik. Att vara i naturen är också något gör mig glad - jag tycker till exempel om att gå på promenader, leka i parker och göra roliga utflykter. Om detta tilltalar dig och vi gillar varandra så kan du bli nya personliga assistent! Du kommer att assistera mig ca 30-32h/veckan med alla mina grundläggande behov (tex matning, förflyttning, hygien och kommunikation).
 
Vem är du?
Jag vill att du ska kunna prata flytande svenska då det är viktigt att jag kan kommunicera med dig. Du kommer även behöva vara min röst när jag vill prata med andra. Det är viktigt att du känner dig stark i kroppen samt har en god fysik för att kunna assistera mig vid förflyttningar. Du får gärna vara en påhittig och positiv person. Och då jag tycker om att bada vill jag att du ska känna dig trygg i vattnet tillsammans med mig när jag badar.

Om tjänsten
Arbetstiden kommer vara på eftermiddagar/kvällar och helger. På loven kan även dagtid bli aktuellt. Att arbeta tillsammans med mig skulle kunna fungera perfekt för dig som är flexibel och vill ha ett extra jobb eller helt enkelt jobba dessa tider.
 
Ser fram emot att höra från dig!

Kollektivavtal KFO och individuell lönesättning. 

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan. Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär