desktop
tablet
phone


8-årig kille söker en glad assistent


Hej! 

Jag är en pigg och glad kille på 8-år som söker en assistent till mitt team. Jag gillar människor och tycker om att vara med.
Jag är som vilken 8-åring som helst, Men jag behöver din assistans för att jag ska kunna leka, busa och göra saker som jag tycker är skoj. 
Jag ser att du är lugn och påhittig och har nära till skratt. Du ska vara följsam när så behövs och kunna arbeta självständigt. Stort tålamod och förmåga att kunna se helheten är viktigt. Du ska kunna läsa av hur mycket energi jag har för stunden och ibland pusha mig för att jag ska få den stimulans jag behöver.

Du är rökfri, Har körkort och tillgång till bil är en stor fördel, då jag bor på en plats där kollektivtrafiken är begränsad, Årsta havsbad.
Fungerar det bra mellan dig och mig, ser jag gärna att du fortsätter att arbete hos mig länge. 
                                       
Du kommer att arbeta, eftermiddag/kväll, en helg i månaden och ibland en dag, på ett rullande schema, ca 20-30 timmar i veckan, samt att du har ett bemanningsansvar en vecka /månad.  Utöver det ser jag gärna att du kan hoppa in extra vid behov om mina ordinära assistenter är sjuk eller har semester. 
 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion så du känner dig trygg på jobbet.

Skicka in din ansökan via länken nedan, bifoga personligt brev och cv.  
Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ redan nu på www.polisen.se och sök på LSS 
Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär