desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till 20 årig kille i Huddinge

Hej,

Jag är en kille som behöver personlig assistans för att kunna leva mitt liv och vad det har att erbjuda. Jag lever tillsammans med mina föräldrar i Huddinge med närhet till Huddinge Centrum och bra kommunikationer.
Jag gillar att bada, lyssna på musik, spela teater och åka på spännande utflykter. Jag kommunicerar inte verbalt men kan visa i många fall vad jag vill. 

Jag söker nu en assistent till mitt team. Jag behöver dig som kan jobba 20 timmar per vecka men även kunna hoppa in extra vid behov. Alla tider på dygnet förekommer.
Jag ser gärna att du har egenskaper som tålamod, att du är social, lugn, lekfull och har känsla för service.

Om du börjar arbeta hos mig kommer du ingå i ett team där det redan arbetar fler härliga assistenter, hoppas du vill bli en av oss. 

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av jobb inom omsorg, vård eller autism.

Du kommer att få gå introduktion tillsammans med andra assistenter för det ska bli bekvämt för både dig och mig. Friskvård erbjuds också när du arbetar hos mig.  

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är 50% samt inhopp vid sjukdom och ledigheter. Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär