desktop
tablet
phone


Kvinna i Solna söker ny assistent, 50%


Jag är en kvinna 30+ med specifika behov och nu behöver jag en till kvinnlig personlig assistent med fingertoppskänsla för både det praktiska och det estetiska.
Du som söker är en ansvarsfull med stort tålamod och är initiativrik.

Jag behöver dig i alla mina dagliga göromål, både de personliga samt hushållssysslor. Sen behöver jag dig som stöd till motivation att göra saker. Har du erfarenhet av autism, utvecklingsstörning och epilepsi är det meriterande men det viktigaste är att du är intresserad av att lära känna mig. Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket då du kommer vara mitt stöd ute i samhället samt att det förekommer dokumentation som arbetsuppgift.

Du bör inte vara pälsdjursallergier då min familj har hundar som brukar de brukar ta med sig vid besök.
Mina personliga assistenter arbetar på schema med fasta arbetspass både vardag och helg alla tider på dygnet. Det ingår väntetid (sovande jour 5 timmar) vid kvälls- och nattpass.

Tjäsnten är just ett vikariatet som pågår fram till 31 augusti i år men med mycket stor möjlighet att övergå till schema-anställning. Det kommer dessutom att finnas möjlighet att arbeta extra vid andra assistenters ledighet. Arbetstiden är schemalagd, vardagar och varannan helg. Du kommer erbjudas introduktion av erfarna assistenter samt utbildning.

Tillträde efter överenskommelse.
 
Ser fram emot att höra från dig!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär