desktop
tablet
phone


Är du min nya kvinnliga assistent - extra vid behov?

Är du min nya kvinnliga personliga assistent, extra vid behov?

Arbetsgivare: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB 
 
Plats: Lidingö (Herserud)
Omfattning: Extrapersonal
 
 
Jag är en ung kvinna boende på Lidingö, 5 minuter från Ropsten, som tycker om att gå på promenad, lyssna på musik och böcker, vara med kompisar och bestämma över mitt eget liv.
 
Jag söker dig, kvinna, som kan vara min personliga assistent extra vid behov. Du kanske pluggar eller redan jobbar på deltid.
 
Du kommer arbeta som min personliga assistent med varierad arbetstid; dag, kväll, helg och natt (sovande jour). 
 
I ditt arbete som personlig assistent ingår att hjälpa till med personlig hygien, matlagning och hushållsuppgifter. Du behöver vara fri från problem med rygg, axlar eller dylikt då jag behöver ha hjälp med att köra min manuella rullstol och med förflyttningar.
 
Du behöver vara rökfri, ha social kompetens och vara glad och utåtriktad. Du behöver ha lätt för att ta egna initiativ, vara påhittig, och ha hög arbetsmoral, då jag behöver stöd med att aktivera mig och göra saker som att spela spel, dansa, åka och simma, eller resa på semester till solen. Du behöver kunna tala fullt förståelig svenska för att vi ska kunna kommunicera med varandra. 
 
Du får introduktion, fortbildning och stöd från AssistansiBalans, som du kommer att vara timanställd hos. Kollektivavtal finns.
 
Vi vill gärna att du ser tjänsten som ett långsiktigt åtagande. 
 
Tidigare erfarenhet som personlig assistent, undersköterska el. liknande är meriterande men ej ett krav.

Välkommen in med din ansökan! 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär