desktop
tablet
phone


Härlig Kvinna Söder om Söder söker dig som vill jobba 50% på fast schema


Jag är en kvinna i 50-års åldern som bor i Skarpnäck. Till vardags är jag gärna hemma och tar det lugnt men gillar även att åka ut på stan. Mitt mående varierar vilket gör att jag ibland inte orkar fullfölja allt jag vill göra i livet och jag behöver dig för att både motivera och bromsa när det behövs. Jag tycker mycket om djur, särskilt hundar, och regelbundet har en av mina assistenter med sig sin lilla hund så du måste kunna vara i en miljö där det varit pälsdjur. Du är heller inte allergisk mot cigarettrök. 

Jag söker dig 25-50 år som vill arbeta som min personliga assistent 50% fördelat på dag/kväll/natt/helg  samt möjlighet till extrapass vid sjukdom och semester. Vill du bara arbeta extra som vikarie vid ordinarie assistenters frånvaro vill jag också gärna att du söker till mig - var tydlig i din ansökan om det bara är vikarie du  söker.
Jag har alla hjälpmedel men det är ändå bra om du är frisk och stark. Jag har en CP-skada sedan födseln och för några år sedan blev jag även diagnostiserad med ett psykiskt funktionshinder. Det är ett plus om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent och av psykisk ohälsa men det är inget krav. Dock är det viktigt att du som assistent har skinn på näsan.

Du behöver vara positiv, tålmodig, trygg, generös och ha en hög arbetsmoral, precis som mina andra assistenter. Jag vill att du behärskar svenska i förståelse och tal så att vår kommunikation blir tydlig. Jag har assistans dygnet runt med jour på natten. 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom en god introduktion samt ut- och fortbildning också får personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål. Balans tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal KFO-Kommunal.
Tillträde: Snarast 

Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär