desktop
tablet
phone


Är du en kvinna som vill jobba som personlig assistent på 75% hos mig en 28-årig kille bosatt i Skarpnäck, Stockholm?

Observera vi söker kvinnlig personal!!
 
Jag letar efter just dig!
Jag letar en flexibel assistentpärla som kan gå ca 75% på fast schema.
Jag letar även en ännu flexiblare pärla som kan tänka sig vikariera med kort varsel som uppstår när ordinarie schemalagd personal tar semester, vabbar eller blir sjuka.
I tjänsten ingår ett bemanningsansvar ca vart 4:de vecka som det självklart utgår ersättning för utöver ordinarie lön.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 75% samt ca 3 helgpass per månad. Vi formar dock schemat tillsammans, så här kan man få önska sitt schema och så ser vi om det är möjligt.
Det finns dock ingen renodlad nattjänst ledig på rad.
 
Vem är du? 
Du som söker är tjej,
 
Du gillar struktur och ordning och reda, du vill gå en kurs då och då för att hålla dig uppdaterad i din yrkesroll. Du tycker Generös, Genuin, Glöd och Glädje är ord som passar in på din personlighet, och tycker dessa ord är bra vägvisare i livet. Ovanpå det gillar du att stanna kvar lite mer långvarigt på samma arbetsplats, gör du det så skulle du passa in hos oss!
 
Jobbet innefattar att assistera mig i det mesta jag företar mig, det kan vara allt från att gå på derbymatcher med favoritlaget, till att softa i soffan hemma. Det sociala livet står just nu i fokus, och där kan jag behöva en del vägledning. Jag tar mig fram på hjul med din hjälp. Och behöver all hjälp med ADL. Jag gillar att resa, och då får man följa med, räkna med ett par v/år. Jag har en stor familj som jag tycker om att umgås med, men bor i egen lägenhet i Skarpnäck.
Man behöver ingen direkt erfarenhet, jag ger lång introduktion på plats. Det är rätt personkemi som avgör här i första hand.
 
Lön
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag.
Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan. Start omgående

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär