desktop
tablet
phone


Vill du frigöra livskraft tillsammans med oss?

Vi är Assistans i Balans och vi har frigjort livskraft sida vid sida med våra uppdragsgivare och personliga assistenter i 13 år. 
Våra rötter är starkt rotade i Independent Living-rörelsen och vi vill arbeta och utvecklas tillsammans med människor som tror på samma saker som vi! 

Vi söker dig som;

  • Kommer till jobbet med glädje och bär ditt jobb som personlig assistent med stolthet 
  • Du utför ditt arbete med glöd och vill utvecklas i Balans
  • Du är en generös människa, både gentemot dina kollegor och din uppdragsgivare. Du är generös med din tid, posititet och beröm gentemot de du arbetar ihop med
  • Du är genuin i det du tar dig för. Du förställer dig inte och är uppriktig. Du tar saker direkt med din uppdragsgivare och dina kollegor och pratar aldrig om de som inte befinner sig i rummet


Tror du på det här så tror vi på Balans att du kan gå hur långt som helst! Både våra personliga assistenter och våra personliga samordnare har alla kompetensutvecklingsplaner och många av våra team satsar mycket på spännande utbildning. 

Just nu söker vi personliga assistenter och samordnare i och kring Stockholm med omnejd.
Är du nyfiken på hur det är att vara en del av Balans och vill veta mer kan du skicka ett mail till linnea@assistansibalans.se 
Är du intresserad av att söka någon av våra tjänster kan du antingen ansöka via denna annons alternativt kika på de andra lediga jobben vi har och kanske hitta något uppdrag som tilltalar dig speciellt.
Ansöker du via denna annons så var gärna tydlig med hur mycket du önskar jobba, var du bor och vilken erfarenhet du har sedan tidigare samt hur du ser på din framtid.

Det vi letar extra efter just nu är någon som:

talar spanska obehindrat

har vana av att jobba med sjuka barn, gärna bebisar

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär