desktop
tablet
phone


Är du en fifaspelande, musikintresserad tjej eller kille mellan 25-40, se hit!

Jag är en kille på 30 år som söker dig som är lättsam, lyhörd, uppmärksam, noggrann, flexibel, bra på att passa tider och har humorn nära till hands. Du får gärna vara mellan 25-40 år och du måste tala och skriva svenska flytande.

Du är mina förlängda armar och ben i mitt administrativa jobb, på min fritid och i min vardag.
Då passen i huvudsak är förlagda på hela dygn bör du kunna och vilja jobba dag/kväll/natt (sovande jour i kombination). Tjänsten är på 80% vilket motsvarar två dygn i veckan. Jag ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in på kort varsel. 

Meriterande om du har körkort, men inte ett krav.

Vem är det du kommer att jobba med då?


Jag bor i centrala Upplands Väsby i egen bostadsrätt och jobbar 50% dagtid mån-fre. Min fritid upptas mycket utav mitt musik- och fotbollsintresse. Jag har en liten hemmastudio där jag sitter och jobbar med min musik när tid ges. Jag gillar att titta på serier, sport (främst fotboll) och jag går på AIK:s hemmamatcher och följer Manchester United i jakten på ligaguldet. Ibland blir det även en after work med kollegor eller häng med vänner.
Som person är jag snäll, prestigelös och har humorn med mig i det mesta.

Jag uppskattar givetvis om du som söker kan känna igen dig själv något i mina egenskaper och intressen. För mig så handlar personlig assistans mer om personkemi än vad personen i fråga har för tidigare erfarenheter. Tveka inte att söka tjänsten hos mig om du är en skön person helt enkelt!

Tjästgörningsgrad: ca 80%
Övrigt: Du blir anställd av Assistans i Balans, som jag gett i uppdrag att vara min assistansanordnare.

De följer givetvis alla lagar och regler i Kollektivavtalet och tillämpar individuell lönesättning.

Assistans i Balans ser till att alla anställda erbjuds fort- och utbildning tillsammans med uppdragsgivare och team, men även på individuell basis.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär