desktop
tablet
phone


Är du rehab intresserad? Då söker jag just dig till mitt assistansteam.

Jag är en medelålders man i mina bästa år som drabbats av en förvärvad hjärnskada mitt i livet, Jag bor centralt i en stor våning på södermalm tillsammans med min underbara sambo. Jag är en glad man, med ett intresse för kultur och konst.
Som personlig assistent i mitt team behöver du assistera mig i allt, det innebär att du behöver vara mina ögon, armar och ben. Jag har en synskada, PEG, kateter och sitter i rullstol. Mitt minne kan svaja en aning vilket gör att jag kan bli orolig.
Du som assistent har en förmåga att kunna ligga ”steget före” och hjälpa mig att tolka min omgivning. Du behöver vara närvarande och ha fullt fokus på mig. Det är viktigt att du som assistent hjälper mig med mina rehabiliteringsövningar för att jag ska kunna återhämta mig så bra som möjligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Rehabilitering
  • Tydliggörande pedagogik  
  • Utåtagerande beteende
  • Lågaffektivt bemötande
Jag söker dig som tycker om att ta dig an utmaningar och har en vilja till att lära, Du är närvarande och behåller fokus på mig och mina behov. Du både stöttar och motiverar mig till att fortsätta kämpa. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse. 
Med din hjälp kan jag frigöra min livskraft och fortsätta leva ett gott liv trots mina funktionsnedsättningar.

Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. Dag, kvällar, natt & helg.

Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.
Du erbjuds gedigna utbildningar och kontinuerlig kompetensutveckling.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan! 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär