desktop
tablet
phone


Intresserad av autism? Sök jobb hos mig som personlig assistent


Jag är en ung kvinna på 45 år boendes i Gröndal. Jag söker dig, en uthållig personlig assistent som inte ger upp trots att jag ständigt kommer att testa och pröva ditt tålamod till max. 

Eftersom jag är en kvinna så vill jag att du som söker också är kvinna.

Jag behöver en assistent som kan jobba självständigt och kan hjälpa mig att hålla ordning och reda i mitt hem, samt assistera mig med att tvätta mina kläder och fixa min mat. Jag har som många andra personer med autism ett oerhört utvecklat sinne för detaljer vilket gör mig petig med kläder, skor, hygien, att saker finns på sin rätta plats osv. Du skall finnas vid min sida i vått och torrt - när ifall jag skulle tappa kontrollen över mig själv.

Du behöver ha ett öppet sinne och fingertoppskänsla, klara av att följa mina strikta rutiner samt även kunna ta egna initiativ. Du är tillräckligt trygg i dig själv så att du utan prestige klarar av att lämna dina egna värderingar utanför min ytterdörr för att fokusera på mina behov under ditt arbetspass. Du är mycket tydlig och har den mentala styrkan som gör att du hanterar att ha den dubbla rollen som det innebär att fungera både som mitt stöd och som min gränssättare i vardagen och till fest.

Vi kommer att göra mycket roligt tillsammans såsom exempelvis resa utomlands. Eftersom jag är snart 45 år så ser jag gärna att du också är det eller äldre. Jag behöver utöka mitt team med ytterligare en person då jag numera har dubbelassistans all vaken tid för att underlätta för dig och mig att kunna göra saker. Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag.

Erfarenhet av autism och epilepsi är ett plus.

Du ska ha gått ut nioårig grundskola samt gymnasium med inriktning på vård och omsorg. Rökfri är ett krav då jag är allergisk mot cigarettrök. Häst- och hundvana.

Du måste vara flexibel gällande arbetstider, ha god planeringsförmåga samt besitta god förmåga att hantera dagens teknik (dator och smartphone). Extra meriterande om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent sen tidigare.

Mina assistenter är anställda av Balans och det garanterar att du får allt stöd du behöver för att trivas och vara trygg i ditt uppdrag. En god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning för att nämna något.

Jag behöver dig som kan arbeta på rullande schema dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på 35timmar/vecka (87,5%). Jag förväntar mig att du kan hoppa in extra vid behov när vakanser uppstår.

Är du intresserad så är du välkommen att följa länken nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär