desktop
tablet
phone


Bästa sommarjobbet har du här, glada och ressugna Assistent!

Jag är en pigg och glad tjej på 14 år. Jag har ett stort rörelsehinder, men vill uppleva allt som alla andra 14-åriga tjejer vill göra!
Jag bor tillsammans med min familj i Gustavsberg i Nacka/värmdö.
Jag är en smart, snabbtänkt och lekfull tjej som gillar när det händer mycket. Nu behöver vi utöka vårt team lite och söker en lyhörd och glad personlig assistent som vill hitta på roliga saker tillsammans med mig! 

Jag söker någon som vill jobba med mig i sommar och trivs vi bra ihop finns det inget alls som hindrar dig från att stanna kvar som extra "timmis" i höst när plugg och annat drar igång.
Eftersom vi reser mycket, speciellt under sommaren, så behöver vi dig som är pigg på att resa med oss. Nu i sommar blir det Frankrike och Gotland och det är självklart ett stort plus om du som söker vill följa med mig på äventyren!
(Det finns alltid tillfälle att jobba mer under sommaren och vintern om man är pigg på att resa med mig). Vintertid brukar det bli fjällen.

Du skall fungera som en ”hjälpmotor” för att jag ska få stimulans, motivation och struktur under dagarna /kvällarna. Alternativ kommunikation är i fokus för mig, och du som assistent kommer få möjlighet att vara med i utvecklingen av det arbetet. Träning är en del av min vardag och arbetet innebär en del lyft, och förflyttningar mellan olika hjälpmedel. Så det är av vikt att du inte är rädd för att ta i fysiskt när det behövs.
Erfarenhet av alternativ kommunikation (bliss eller Tobii) även erfarenhet av konduktiv pedagogik är meriterande, men inget krav.
Det största värdet sätter vi på att intresse och engagemang finns. Personlig lämplighet är avgörande. Vill du vara den som stödjer och hjälper mig till ett aktivt liv som andra 14 åringar? Då är du den vi söker.

Eftersom jag är minderårig så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.
Lön: Individuell lönesättning.
Avtal: Fremia
Ansökan: Låter det här som ett jobb som passar dig? Berätta vem du är och vad du har gjort och sök via formuläret nedan.

Intervjuer sker löpande och anställning sker omgående så skicka din ansökan redan idag!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär