desktop
tablet
phone


Sommarvikarie i Uppsala

Jag är en kvinna i 60-års åldern som lever med personlig assistans. Jag bor i lägenhet på gångavstånd från centala Uppsala. Att arbeta som min personliga assistent innebär att assistera mig i mitt dagliga liv och där jag befinner mig. Mina stora intressen är teater, konst och kultur och det är trevligt om vi kan dela detta.

Jag tränar hemma ett par gånger i veckan med stöd av sjukgymnast/arbetsterapeut och jag behöver även dig som kan motivera och stötta mig att vara så aktiv som möjligt.
Det är en stor tillgång om du kan laga mat och du behöver vara flexibel, tålmodig och lyhörd samt kunna ta egna initiativ och assistera mig vid förflyttningar. Om du har erfarenhet av stroke är det ett stort plus. Jag har en hund så det är viktigt att du inte är pälsallergiker eller hundrädd.

Jag söker nu sommarvikarier under juni och juli för tiden då en del av mina ordinarie assistenter har semester. Det rör sig om 2-3 fasta pass i veckan med möjlighet för inhopp när tillfället ges. Passen är fördelade mellan dagpass  och kvälls-/nattpass. Möjlighet till mer stadigtvarande arbete kan komma att erbjudas för den intresserade. 

Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket säkrar för att Du får en bra introduktion, friskvård, fortlöpande handledning och utbildning.

Ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär