desktop
tablet
phone


Personlig assistent med ledaregenskaper sökes!


Är du en karismatisk naturlig ledare som tycker om att jobba strukturerat utifrån uppsatta rutiner? Leder du andra såväl som dig själv på ett naturligt sätt?
Fortsätt läs!


Om mig
Jag är 46-årig autistisk kvinna som lever mitt liv med personlig assistans. För mig är det viktigt att du som assistent har ett naturligt sinne för detaljer. För att vårt samarbete ska bli så bra det bara går behöver du vara tydlig i din kommunikation och vägleda mig i min vardag. Du behöver fungera som min motor och ska vara den jag vill följa.

Du assisterar mig i alla delar av livet, såsom att sköta mitt hushåll, städa, tvätta, vika in mina kläder på rätt ställe i garderoben och allt annat som ingår i att leva mitt liv.

På min fritid gillar jag att rida och att bada, oavsett vilken vattentemperatur det är. En del av ditt jobb som assistent är naturligtvis att följa med på mina aktiviteter.
Om dig

  • Du är simkunnig
  • Du är inte allergisk mot djur
  • Du är kvinna
  • Du är minst 40 åt fyllda eller äldre
  • Du är rökfri
  • Du ser ”personlig assistent” som ett kvalificerat Serviceyrke.

 
Känns det här som dig? Då ser jag otroligt mycket fram emot att få läsa din ansökan! Ser framemot att få träffa just Dig!

Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning och utbildning. Lön enligt kollektivavtal Fremia-Kommunal och individuell lönesättning.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär